Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 branches de romarin frais
- 600 g de rôti de porc, dans le filet
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de carottes
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de miel
- 10 g de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1498 kJ / 357 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 godz. 30 min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Porc au caramel, petits pois et riz
1 godz. 10 min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 godz. 20 min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 min
Magret de canard aux pommes et blé
1h 5min
Filet mignon à la provençale
55 min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min