Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en morceaux
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de panais, en tronçons
- 300 g de carottes, en rondelles
- 3 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 4 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- quelques brins de persil, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2098 kJ / 504 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Blanquette de veau
1h 15min
Filet mignon à la provençale
55 min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
1h 5min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Sauté de porc au curry
1h