Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g onions, quartered
- 1 garlic clove, or to taste
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince, broken in pieces
- 2 medium eggs
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, sliced (2-3 mm)
nebo 50 g Cheddar cheese, sliced (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach
- ½ - 1 garlic clove, to taste
- 450 g yellow peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil leaves
-
400
g tinned chopped tomatoes
nebo 400 g tomatoes, cut in pieces (2-3 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Meatloaf
1h 20min
Meatloaf
1h 20min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min