Focaccia integral com cebola e pimento - TM5

Focaccia integral com cebola e pimento - TM5

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
6 doses

Suroviny

Massa
  • água
    300 g
  • mel
    3 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • fermento de padeiro fresco desfeito
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, desfeito
  • farinha p/ pão integral
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
Recheio
  • cebola cortada verticalmente em metades
    150 g
  • pimento vermelho cortado em 4 cunhas
    150 g
  • azeite
    30 g
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • alecrim só as folhas
    2 c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 201.3 mg
Protein 9.9 g
Kalorie 1543.9 kJ / 369 kcal
Tuk 11.4 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 56.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...