Pan brioche senza glutine

3.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
12 fette

Suroviny

Pre-impasto
  • 180 g di latte
  • 10 g di zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 20 g di farina di grano saraceno
Impasto
  • 3 uova
  • 380 g di farina senza glutine + q.b.
  • 60 g di zucchero
  • 5 g di sale
  • 2 cucchiai di psillio
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
Terminare la preparazione
  • 1 uovo battuto

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 3.81 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tuk 10.14 g
Vláknina 3.76 g
Sacharidy 32.49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...