Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de sel
- 10 - 12 de cœurs d'artichaut frais (env. 50 g chacun)
- 1 - 2 gousses d'ail
-
2
feuilles de laurier frais
nebo 2 feuilles de laurier déshydratées - 3 pincées de persil déshydraté
- 1 pincée de romarin déshydraté et haché
- 10 grains de poivre noir
- 80 g d'huile d'olive extra vierge, et 1-2 c. à soupe pour le bocal et pour couvrir complètement les artichauts si nécessaire
- eau, pour la cocotte-minute
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 613.8 kJ / 146.7 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 745.3 mg
Alternativní recepty
Vin rouge chaud (clémentine, grenade et cannelle)
35 Min
Plateau de douceurs sucrées et salées pour maman
20 min
Granité au citron
3 Std. 10 Min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Glaces aux fruits animaux
12 godz. 10 min
Yaourt glacé aux fraises
7 Std.
Orange au sirop de clou de girofle
Žádné hodnocení
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Gâteau végan à l'orange et à la coco
2h
Glace marbrée vanille chocolat café
11h 30min
Madeleines au citron
6 Std. 40 Min
Sorbet de fruits rouges
10 min