Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de sel
- 10 - 12 de cœurs d'artichaut frais (env. 50 g chacun)
- 1 - 2 gousses d'ail
-
2
feuilles de laurier frais
nebo 2 feuilles de laurier déshydratées - 3 pincées de persil déshydraté
- 1 pincée de romarin déshydraté et haché
- 10 grains de poivre noir
- 80 g d'huile d'olive extra vierge, et 1-2 c. à soupe pour le bocal et pour couvrir complètement les artichauts si nécessaire
- eau, pour la cocotte-minute
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 613.8 kJ / 146.7 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 745.3 mg
Alternativní recepty
Riz cantonais
30min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
35 Min
Pâte à pizza
1h
Assortiments de makis
1h 30min
Porridge au yaourt et aux fruits rouges
10min
Nouilles à ramen
1h
Petits pains au lait et sucre perlé
3sa 25 dk
Sirop de vanille
30min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Cake marbré à la vapeur
1h 15min