Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 ½ c. à café de cannelle en poudre
- 4 poires Williams (fermes) pelées, coupées en deux et évidées
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- amandes effilées et grillées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Foie gras sous-vide
72 godz.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Faire sauter 200 g de poires
15min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Poires au vin rouge
5h
Dorer 200 g d'oignons
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Faire sauter 200 g de pommes
15min