
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 ½ c. à café de cannelle en poudre
- 4 poires Williams (fermes) pelées, coupées en deux et évidées
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- amandes effilées et grillées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 244 kcal / 1024 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Sous-vide filets de poulet
1hod. 55min
Sous-vide magrets de canard
2hod.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Faire rissoler de l'ananas
15min
Faire rissoler des pommes
15min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Rissoler des aubergines
35min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2hod. 40min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2hod. 10min
Saumon teriyaki sous-vide
1hod. 20min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2hod. 30min