Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
8
g de levure boulangère fraîche
nebo 4 g de levure boulangère sèche - 125 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 g de fleur de sel
- 6 figues fraîches
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 2 c. à soupe de miel liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 819 kJ / 193 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Confiture figue et vanille
40 Min
Crumble pommes-figues
45 Min
Brioche tressée de Noël
1 Std. 45 Min
Tarte aux poires à l'ancienne
1 Std. 10 Min
Confiture pêche et verveine
1h 5min
Confiture figue-romarin
50min
Berawecka d'Alsace
3h
Chausson à la confiture de prunes
1 Std.
Clafoutis figues-amandes
50min
Petits sablés à la crème de mangue
1 Std. 15 Min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2sa 5 dk
Confiture de pêches
1h 5min