Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
8
g de levure boulangère fraîche
nebo 4 g de levure boulangère sèche - 125 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 g de fleur de sel
- 6 figues fraîches
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 2 c. à soupe de miel liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 819 kJ / 193 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten
35 dk
Cake au café et aux noix
1 Std. 10 Min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1 godz. 40 min
Cake à la crème de marrons
1sa
Petits sablés à la crème de mangue
1h 15min
Cake aux miel, chocolat et amandes
1 Std. 10 Min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Sablés au citron
1 godz. 40 min
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 dk
Cake aux figues
1 Std. 10 Min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 dk
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 Std. 5 Min