Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g di vino rosso
- 600 g di zucchero grezzo
- 5 g di pepe nero in grani
- 1 stecca di cannella
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 370 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Salsa di peperoni rossi (Ajvar)
1h
Cornetto di Matera
4h 30min
Patate pelate (TM6)
5 Min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Aglio pelato
5 Min
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Torta ubriaca al vino rosso
2 Std.
Calzone fritto
5 Std.
Pettole pugliesi
3ωρ.
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Panzerotti
5 Std.