Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla salata
- 250 g di farina tipo 00
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
Grano
- 300 g di grano cotto per pastiera
- 15 g di burro
- 120 g di latte intero
Ripieno
- 250 g di ricotta di pecora fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 40 g di pecorino grattugiato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di salame a cubetti
- 120 g di Provolone dolce a cubetti
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 1 - 2 cucchiai farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2285.8 kJ / 546.3 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 879.4 mg
Alternativní recepty
Brunelle
2h
Treccia al salmone
2h 20 min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Rustici alla scarola
10 Std.
Pastiera
15h
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Pizza di scarola
3u. 30min
Parigina TM6
5h 30 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3u. 30min
Danubio salato
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min