
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di semi di zucca al naturale
-
90
g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm)
nebo 90 g di pecorino stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm) - 300 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 uovo sbattuto
- 2 cucchiai di sale grosso
- 2 cucchiai di semi di cumino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 102.5 kcal / 428.7 kJ
- Protein
- 3.6 g
- Tuk
- 3.5 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 667.5 mg
Alternativní recepty
Japanese Cheese Tart
1hod. 55min
Moddizzosu di patate
7hod.
Treccine allo yogurt
6hod. 30min
Panini ranocchio
3hod. 30min
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1hod.
Confettura di pancetta
25min
Pagnotte di Santa Chiara
5hod.
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1hod.
Pa Gialt (Pane giallo)
3hod. 30min
Cracker integrali al rosmarino
2hod.
Pane al rosmarino
4hod.
Pane all'acqua
4hod.