Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di semi di zucca al naturale
-
90
g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm)
nebo 90 g di pecorino stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm) - 300 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- 2 cucchiai di sale grosso
- 2 cucchiai di semi di cumino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 428.7 kJ / 102.5 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 667.5 mg
Alternativní recepty
Biscotti sacher
2h
Cestini di crema e frutta (vegan)
2h
Impasto per pane veloce
45 min
Riccioli mantovani
1h 20 min
Panini allo yogurt e farina di castagne
3u. 30min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Ripieno per torta di mele
45 min
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.
Erbazzone reggiano
2h
Pane all'acqua
4h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Focaccia morbida
4h