
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di acqua
- 270 g di farina tipo 00
- 3 g di carbone vegetale
Ripieno
- 100 g di cavolo nero
- 50 g di porro a pezzi (3 cm)
- 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 20 g di radice fresca di zenzero pelata e a fettine
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
- 15 g di salsa di soia
Terminare la preparazione
-
fecola di patate q.b.
nebo amido di riso q.b. - 24 g di olio di sesamo
- 120 g di acqua
- salsa di soia a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 37.8 kcal / 158.2 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 38.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa piccante agrumi e coriandolo
20min
Hosomaki (Modalità Cuoci riso)
2hod. 30min
Ramen
14hod. 30min
Focaccine nere
4hod.
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2hod.
Hawaian Poke Bowl
35min
Ramen giapponese (TM6)
5hod.
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1hod. 5min
Ravioli di gamberi al vapore
1hod. 15min
Gyoza
1hod.
Ravioli cinesi
1hod.