Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente

Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente

4.1 10 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 4hod.
10 fette

Suroviny

Lievitino
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di zucchero
    10 g
  • di latte
    100 g
  • di farina manitoba
    70 g
Impasto
  • di latte
    100 g
  • di farina manitoba
    350 g
  • di farina di castagne
    150 g
  • di zucchero
    90 g
  • uova
    2
  • tuorlo
    1
  • di burro morbido a pezzi
    150
  • di sale
    8 g
  • di castagne cotte e pelate
    70 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    70 g
Terminare la preparazione
  • tuorlo
    1
  • di latte
    1 cucchiaio

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 405.1 kcal / 1695.1 kJ
Protein 8.3 g
Tuk 18.2 g
Sacharidy 55.6 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 9.9 g
Sodík 344.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...