Kompatibilní verze
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 100 g di latte
- 70 g di farina manitoba
Impasto
- 100 g di latte
- 350 g di farina manitoba
- 150 g di farina di castagne
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 150 di burro morbido a pezzi
- 8 g di sale
- 70 g di castagne cotte e pelate
- 70 g di cioccolato fondente a pezzi
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1695.1 kJ / 405.1 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 55.6 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 344.6 mg
Alternativní recepty
Ripieno per torta di mele
45 Min
Torta agli agrumi
45 Min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 Std. 30 Min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Torta al cioccolato e croccante di grano saraceno
1 Std.
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1 Std. 20 Min
Torta soffice cioccolato e caffè
1 Std.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 Std.
Ciambella mele, zucca e olio di cocco
1h 30min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h