Kompatibilní verze
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 100 g di latte
- 70 g di farina manitoba
Impasto
- 100 g di latte
- 350 g di farina manitoba
- 150 g di farina di castagne
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 150 di burro morbido a pezzi
- 8 g di sale
- 70 g di castagne cotte e pelate
- 70 g di cioccolato fondente a pezzi
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1695.1 kJ / 405.1 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 55.6 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 344.6 mg
Alternativní recepty
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30 min
Sformatini di agretti
1h
Sacher Torte (senza glutine)
3h
Rotolini di farro
30h
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Pane ai semi di girasole
22h
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3u. 50min
Pane alla zucca e mandorle
5h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min