Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia

Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia

4.6 9 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 30min
6 porzioni

Suroviny

Panna cotta allo zafferano
  • di gelatina in fogli
    10 g
  • acqua fredda q.b.
  • di latte intero
    250 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
  • di zucchero
    130 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
Crema all'arancia
  • di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato (vedere varianti)
    300 g
  • di zucchero
    100 g
  • di amido di mais (maizena)
    30 g
Terminare la preparazione
  • cioccolato fondente in scagliette, a piacere
  • amarene sciroppate sgocciolate
    6

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 356.5 kcal / 1491.3 kJ
Protein 4.2 g
Tuk 14 g
Sacharidy 56.7 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sodík 37.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...