Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta allo zafferano
- 10 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 250 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di zucchero
- 1 bustina di zafferano in polvere
Crema all'arancia
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato (vedere varianti)
- 100 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- cioccolato fondente in scagliette, a piacere
- 6 amarene sciroppate, sgocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1491.3 kJ / 356.5 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 56.7 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 37.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6h
Budino alle pere con salsa al caramello
3 Std. 30 Min
Mini mousse alle pesche
5h
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3h
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15 min
Semifreddo alle noci
6h 30 min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Cheesecake al melone
5h 30min
Mousse ravanelli e caprino
3 Std. 30 Min
Panna cotta alle pesche
3 Std. 15 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min