Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mandorle pelate
- 150 g di zucchero
- 5 chiodi di garofano
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 150 g di farina tipo 0
- 50 g di Marsala secco + q.b.
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 285.1 kJ / 68.1 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 5.6 mg
Alternativní recepty
Crostata ripiena alle mele
2h
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 godz. 30 min
Pan dei morti
1u.
Brunelle
2h
Pane segale e farro
4h 30min
Tortini mandorle e more
55min
Torta soffice alle albicocche
1u.
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 godz. 30 min
Ciambellone all'uva
1u.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 godz. 30 min
Pane intrecciato dolce
4h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h