Ragoût de lentilles blondes aux tomates, épinards et tofu

Ragoût de lentilles blondes aux tomates, épinards et tofu

2.8 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 1 branche de céleri en morceaux
  • 1 carotte en morceaux
  • 300 g de lentilles blondes
  • 500 g d'eau bouillante
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • du sel
  • 100 g de pousses d'épinards
  • 200 g de tofu rosso en dés
  • persil frais ciselé, pour servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 26 g
Kalorie 1420 kJ / 337 kcal
Tuk 4 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...