Zařízení & příslušenství
Anghinare în ulei
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
500 g
Suroviny
-
oțet de vin750 g
-
vin alb, sec250 g
-
sare1 lingură
-
inimi de anghinare, proaspete (aprox. 50 g fiecare)10 - 12
-
căței de usturoi1 - 2
-
2 foi de dafin, uscatefoi de dafin proaspete2
-
pătrunjel uscat3 prize
-
rozmarin uscat, mărunțit1 priză
-
piper negru boabe10
-
ulei de măsline extravirgin plus 1-2 linguri pentru a acoperi inimile de anghinare dacă este nevoie80 g
-
apă
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 50 grame
Sodík
745.3 mg
Protein
2 g
Kalorie
614 kJ /
147 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Supă de pește cu spanac
Žádné hodnocení
Crème Brûlée
25min.
Smoothie cu nectarine
Žádné hodnocení
Lichior de coacăze negre
1hod. 5min.
Chutney de mure și ceapă
6hod. 50min.
Pudră de ciuperci
Žádné hodnocení
Muștar dulce de caise
Žádné hodnocení
Fondue în dovleac plăcintar, cu creveți gătiți prin metoda stir fry
Žádné hodnocení
Punch Sangria cu ghimbir
Žádné hodnocení
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
2hod. 20min.
Gougères
55min.
Samosas
Žádné hodnocení