
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de piza
- 220 g água à temperatura ambiente
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco esfarelado
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g aprox.) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 250 g tomate triturado
- 300 g queijo mozarela em bolas pequenas escorrido
- 2 - 3 pitadas de sal p/ temperar
- 1 c. sopa de azeite
- 50 g rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 728.2 kcal / 3046.6 kJ
- Protein
- 32.1 g
- Tuk
- 29.9 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Sodík
- 1171.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mac & cheese com queijo cheddar vegan
3h
Gelado de frutos secos com crocante de citrinos e lavanda
17h 15min
Esparguete à carbonara
30min
Sopa de espargos com hambúrgueres de frango e legumes a vapor
55min
Mexilhão e berbigão com molho de alho-francês
1h
Pato do Imperador
Pas d’évaluation
Gelados em copos de chocolate
12h
Gelado semáforo
7h 30min
Refresco de café
5min
Molho de maçã
20min
Gelatina arco-íris
7h
Sobremesa de gelatina
7h