Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de piza
- 220 g água à temperatura ambiente
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco, esfarelado
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g aprox.) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 250 g tomate triturado
- 300 g queijo mozarela em bolas pequenas, escorrido
- 2 - 3 pitadas de sal p/ temperar
- 1 c. sopa de azeite
- 50 g rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 29.9 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1171.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru com ananás e chucrute
45min
Salada de quinoa colorida
50min
Trifle de uva e Cava
Žádné hodnocení
Café com coco torrado
10min
Muffins de cogumelos e chocolate
1 Std.
Bolos de baunilha e caramelo a vapor
1 Std.
Água de coco com melancia
10min
Trutas com molho holandês
Žádné hodnocení
Polvo guisado
55min
Khir - Arroz doce com amêndoa e especiarias
5h
Doce de ruibarbo
50min
Bolo de chocolate cozido duas vezes
1 godz. 15 min