Pasta de pepino e ricota
TM6 TM5 TM31

Pasta de pepino e ricota

3.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g pepino s/ casca e s/ sementes cortado em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
  • 80 g noz
  • 1 pé de hortelã, só as folhas
  • 400 g queijo ricota
    nebo 400 g queijo quark
  • 30 g azeite
  • 1 - 2 pitadas de sal
  • 1 - 2 pitadas de pimenta preta
  • 6 fatias de pão
  • Folhas de hortelã q.b. p/ guarnecer

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1438 kJ / 343 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
27 g
Tuk
19 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
2.6 g
Sodík
419 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty