Kompatibilní verze
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g psyllium husk
- 780 g warm water
- 3 tsp dried instant yeast
- 40 g honey
- 25 g apple cider vinegar
- 200 g brown rice flour, plus extra to dust
- 260 g buckwheat flour (see Tip)
- 200 g potato starch
- 3 tsp sea salt
- oil, to grease
- water, to spray
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 932.6 kJ / 222.9 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 478.9 mg
Alternativní recepty
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free sourdough bread
192hod. 20min
Seed and nut bread
1h 30min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Basic nut butter
30min
Gluten free flour mix
10 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min