
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolognese-Sauce
- 150 g Soja Schnetzel fein
- 450 g Wasser, heiß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) vegan - 200 g Möhren in Stücken
- 200 g Knollensellerie in Stücken
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 100 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein vegan
- 400 g stückige Tomaten aus der Dose
- 2 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 Lorbeerblätter
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 550 g Haferdrink
- 40 g vegane Margarine (z. B. Alsan®), in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Mehl
- 10 g Hefeflocken (volitelně)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 250 g Lasagneplatten vegan, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- 120 g geriebene Käse-Alternative, vegan
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 585 kcal / 2449 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 70 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 1491 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8hod.
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1hod. 20min
Vegane Bolognese
50min
Vegane Mac and Cheese
1hod.
Vegane-Bällchen-Pasta
1hod. 30min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Veganes Wiener Saftgulasch
1hod.
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1hod. 25min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Veganes "Butter Chicken"
50min
Vegane Lasagne-Suppe
1hod.
Vegane Linsen-Lasagne
3hod.