Gratin di patate

Gratin di patate

4.5 31 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

  • 800 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
  • 65 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 270 - 330 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 592.7 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 2013.6 kJ / 481.3 kcal
Tuk 33.2 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 20.3 g
Sacharidy 37.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...