Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en quatre
- 5 gousses d'ail
- 1 carotte
- 1 branche de céleri, en tronçons
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 filets de rouget, désarêtés et en morceaux
- 400 g de tomates pelées en conserve
- 1 dose de safran
- 100 g de vin rouge
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 800 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), type charlotte, amandine...
- 400 g de poisson blanc, type congre ou lotte en morceaux
- mélange de fines herbes aux choix (estragon, ciboulette et persil), haché
- 30 g de beurre fondu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824 kJ / 435 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Poisson sauce coco
35 Min
Poulet entier et ratatouille
1 Std.
Spaghetti frais aux fruits de mer
1 Std. 35 Min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 Min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55 Min
Parmentier de canard, oignons et curry
1 Std.
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min
Tajine de calamar aux poivrons
45 Min
Couscous de poulet aux légumes
1 Std. 20 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Poulet rôti et ses légumes
1 Std. 10 Min