Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in kleinen Stücken
- 300 g Salsiccia, nur das Brät, in walnussgroßen Stücken
- 60 g Zwiebeln, geachtelt
- 35 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 300 g Risottoreis
- 850 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 2 TL Kräuter der Provence
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Butter, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 40 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3727 kJ / 891 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 2055 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanisches Risotto
1 Std.
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 Min
Weiße Bolognese
45 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 Min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35 Min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 Min
Risotto mit Zucchini und Speck
35 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 Min
Pastitsio
1 Std. 30 Min