
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan in kleinen Stücken
- 300 g Salsiccia nur das Brät, in walnussgroßen Stücken
- 60 g Zwiebeln geachtelt
- 35 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe in Scheiben
- 300 g Risottoreis
- 850 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g gelbe Paprika in Stücken (3 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 2 TL Kräuter der Provence
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Butter in kleinen Würfeln (5 mm)
- 40 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 891 kcal / 3727 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 84 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 2055 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min
Weiße Bolognese
45min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Spanisches Risotto
1hod.
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
Grünes Risotto
35min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min