Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 2 cm)
- 3 Stängel Oregano frisch, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Parmesan, in Stücken
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 220 g Pappardelle
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 70 g Butter, in Stücken
- ½ TL Meersalzflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3109 kJ / 743 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 288 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feta-Nudeln
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Parmesan-Pasta
30min
Gnocchi all`Arrabiata
35min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20min
Linguine mit Pesto Primavera
20min