Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 750 g Wasser, heiß
- 250 g Perlgraupen, mittel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Chorizo, scharf, in Würfeln
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2024 kJ / 480 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2 Std.
Linsen-Moussaka
2h 30min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Hähnchen-Kebabs mit Couscous-Salat und Zitronen-Dressing
50 Min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1 Std.
Orzo-Schinken-Pasta mit Rucolapesto
30 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 min
Salsiccia-Risotto
30 min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40 Min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min