Kompatibilní verze
Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de harina de espelta
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 60 g de aceite vegetal
- 150 g de leche
- 30 g de miel
- 1 huevo
- 1 cdita de sal
- 250 g de queso panela, cortado en trozos
- 80 g de echalot, pelado
- 2 ramitas de romero fresco, sólo las hojas
- harina de espelta, para enharinar
- 1 yema de huevo, para barnizar
- mermelada de arándano, para decorar
- romero, solo las hojas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 13175.4 kJ / 3149 kcal
- Protein
- 108 g
- Sacharidy
- 409 g
- Tuk
- 133 g
- Nasycený tuk
- 48 g
- Vláknina
- 49 g
- Sodík
- 2621 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55 min
Panecillos de agua
1 Std. 40 Min
Panqué de matcha
1h
Brioche de queso de cabra y arándanos TM6
2h
Tejas de almendras
1h 30min
Panecillos de queso de cabra
2h
Pasta para galletas
1h
Pan a la parrilla (roosterkoek) con hamburguesas boerewors
1h 45 min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 min
Crepas mexicanas
1u. 50min
Pizza de Nápoles
1h
Pasta sable
1u. 50min