Kompatibilní verze
Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de harina de espelta
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 60 g de aceite vegetal
- 150 g de leche
- 30 g de miel
- 1 huevo
- 1 cdita de sal
- 250 g de queso panela, cortado en trozos
- 80 g de echalot, pelado
- 2 ramitas de romero fresco, sólo las hojas
- harina de espelta, para enharinar
- 1 yema de huevo, para barnizar
- mermelada de arándano, para decorar
- romero, solo las hojas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 13175.4 kJ / 3149 kcal
- Protein
- 108 g
- Sacharidy
- 409 g
- Tuk
- 133 g
- Nasycený tuk
- 48 g
- Vláknina
- 49 g
- Sodík
- 2621 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Pan árabe de comino
40 λεπτ.
Crema de poro a la naranja
25 Min
Gelatina de café y almendras
1h 15min
Queso panela en salsa roja con nopales
50 Min
Tartalaza
1h 30min
Peras con salsa de canela Al vacío TM6
2h 5 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1h 10min
Caldo loco huasteco
1h
Puré de jitomate básico
35 Min