![Frossen hindbærmarengskage Frossen hindbærmarengskage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E5BE5DAB-67BF-487D-866B-0D09A10E8C1A/Derivates/47EA4D00-1996-42D6-A791-4CB9B0F7D040.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g hindbær
- 40 g flormelis
- 40 g appelsinlikør, Cointreau
- 500 g fløde, cirka 48 %
- 90 g marengskys, brudt i grove i stykker, plus ekstra til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 30.2 g