Panna cotta med ferskner og timiansirup
TM6 TM5 TM31

Panna cotta med ferskner og timiansirup

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

Panna cotta

  • 250 g piskefløde
  • 250 g yoghurt naturel
  • 60 g sukker
  • 4 blade husblas
  • 30 g mandellikør (f.eks. Amaretto)

Ferskentopping

  • 15 - 20 g citronsaft efter smag
  • 30 g brun farin
  • 2 kviste timian, frisk kun blade
  • 1 fersken skrællet, udstenet, skåret i skiver
    nebo 200 g fersken drænet

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
272 kcal / 1139 kJ
Protein
4.3 g
Tuk
18.6 g
Sacharidy
21.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše