Zařízení & příslušenství
Spanish Tortilla
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 portions
Suroviny
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
288.1 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tuk
21.6 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
13.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72hod. 30min.
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min.
Fish and Avocado Loaf
2hod.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1hod.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min.
Neapolitan Pizza
9hod.
Crispy Smashed Potato Salad
1hod. 30min.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min.