Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g chorizo, peeled, sliced (5 mm)
- 300 g large raw prawns, peeled
- 125 g fresh baby spinach
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 200 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 750 g boiling water
- 250 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- 60 g unsalted butter, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2816 kJ / 675 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1480 mg
Alternativní recepty
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min