Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g chorizo, peeled, sliced (5 mm)
- 300 g large raw prawns, peeled
- 125 g fresh baby spinach
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 200 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 750 g boiling water
- 250 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- 60 g unsalted butter, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2816 kJ / 675 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1480 mg
Alternativní recepty
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h