
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 个 干辣椒
- 10 克 蒜头
- 2 片 姜 切片
- 2 支 葱 切段
- 1 粒 八角
- 10 克 油
- 10 克 花椒油
- 30 克 陈皮 泡水后沥干水分
- ½ 茶匙 花椒粉
- 1 茶匙 辣椒粉
- 300 克 牛里脊 切成2×2厘米的小块,汆水后备用
- 40 克 米酒
- 20 克 糖
- 15 克 老抽
- 15 克 生抽
- 1 小撮 盐
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 282 kcal / 1182 kJ
- Protein
- 25.3 g
- Tuk
- 8.6 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Vláknina
- 7 g