陈皮牛肉

陈皮牛肉

4.0 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份

Suroviny

  • 干辣椒
    1 个
  • 蒜头
    10 克
  • 切片
    2 片
  • 切段
    2 支
  • 八角
    1 粒
  • 10 克
  • 花椒油
    10 克
  • 陈皮 泡水后沥干水分
    30 克
  • 花椒粉
    ½ 茶匙
  • 辣椒粉
    1 茶匙
  • 牛里脊 切成2×2厘米的小块,汆水后备用
    300 克
  • 米酒
    40 克
  • 20 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    15 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 25.3 g
Kalorie 1182 kJ / 282 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 20.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...