Zařízení & příslušenství
葱香拌莴笋白萝卜丝
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
白萝卜 切丝250 克
-
莴笋 切丝250 克
-
盐10 克
-
矿泉水适量
-
盐 (约½满茶匙)3 克
-
糖 (约½满茶匙)3 克
-
葱 切末6 根
-
油25 克
-
麻油10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1171 mg
Protein
2.4 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tuk
17.8 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日凉拌菜
10 recepty/-ů
Čína
Čína