![Mint béarnaise Mint béarnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a269b1a2dfe41f3afb00004587de8a3f/Derivates/babd33af068e290e96196a58037467837b0d8673.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 40.2 g
- Nasycený tuk
- 24.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 252.8 mg
Alternativní recepty
Easy lamb hotpot
2 godz.
Scallops and prawns with XO butter
50min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Jalapeño honey butter
15 min
Feijoa jelly
27h 40min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Lemon and caper aioli
15 min
Classic trifle
4 Std.
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
French onion dip
45 min
Cheese and bacon scones
35min