
Zařízení & příslušenství
Mint béarnaise
Příprava 5min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
389.2 kcal /
1628.5 kJ
Protein
3.4 g
Tuk
40.2 g
Sacharidy
4.9 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
24.5 g
Sodík
252.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thermomix® Everyday
68 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland