
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sprigs fresh mint leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 389.2 kcal / 1628.5 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 40.2 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 24.5 g
- Sodík
- 252.8 mg
Alternativní recepty
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
French onion dip
45min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5hod.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min
Croque Madame
45min
Macadamia Pesto
10min
Citrus dust
4hod. 10min
Turkey roulade with peaches and apricots
2hod. 10min
Béarnaise sauce
20min
Orange liqueur zabaglione
15min
Tomato passata
1hod. 40min