Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 40.2 g
- Nasycený tuk
- 24.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 252.8 mg
Alternativní recepty
Hearty seafood chowder
45 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
NZ mustard sauce
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Smoked trout pâté
3h 15min
Pickled Onions (TM5)
Žádné hodnocení
Espresso caramel sauce
45 Min
Venison Wellington
3h 30min
No-cook jam
24h 15min