Zařízení & příslušenství
Mint béarnaise
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
252.8 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Tuk
40.2 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
24.5 g
Sacharidy
4.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Everyday
68 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2hod.
Tamarind millionaire's shortbread
50min.
Lace Cookies with Nutella
30min.
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Žádné hodnocení
Choco tarte with curls pears
Žádné hodnocení
Maple-Dijon Vinaigrette
15min.
Quiche Lorraine
45min.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6hod. 25min.
Liquorice ice cream
8hod. 30min.
Festive fruit cake
30hod. 55min.
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min.