Zařízení & příslušenství
Mint béarnaise
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
252.8 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Tuk
40.2 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
24.5 g
Sacharidy
4.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Everyday
68 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Fruit crumble with crème anglaise
1hod. 10min.
Gluten free chocolate cake with nuts
1hod. 10min.
Tzatziki
Žádné hodnocení
Perfect steak with sauce Bernaise
35min.
Beer Marinade
10min.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Citrus margarita
10min.
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min.
Béarnaise sauce
20min.
Blackberry Bramble
5min.
Coriander pesto
5min.
Black Garlic and Onion Jam
55min.