Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 40.4 g
- Nasycený tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 560.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25小时 20 分钟
Italian butter
10 Min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Classic zabaglione
15 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55 min
Tarte tatin
2h
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.