Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g chacun)
La chantilly au clou de girofle
- 3 clous de girofle
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 645 kJ / 155 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Crème fouettée aux mûres
15min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Œufs à la neige et aux pralines roses
2 godz. 30 min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Œufs à la neige au coulis de poires
3 godz. 55 min
Chantilly au clou de girofle
20min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Meringue italienne
30 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h