Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g chacun)
La chantilly au clou de girofle
- 3 clous de girofle
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 645 kJ / 155 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Crème fouettée
10min
Choux à la crème et aux fraises
1 godz. 15 min
Crème fouettée aux mûres
15min
Chantilly au clou de girofle
20min
Sauce armoricaine
1 godz.
Tarte aux fraises et à la chantilly
1 godz.
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Blancs d'œufs montés en neige
5 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.