Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 4 œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 1 c. à café de zeste de citron vert non traité
- 120 g de farine de blé
La garniture
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 100 g de lait
- 20 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 25 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum brun
- 200 g de fraises fraîches un peu fermes, coupées en lamelles de 5 mm
- 2 c. à soupe de sucre glace maison
- coulis de fraises (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1198 kJ / 285 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte amandine aux poires
3 Std. 25 Min
Bûche chocolat noir et gingembre
1h 50min
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Génoise
50min
Gâteau de Pâques
1h 50min
Moelleux renversé aux pêches
1 Std. 5 Min
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Gâteau chocolat-noisette
12h
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1u. 20min
Gâteau léger aux framboises
1h 40min
Tiramisu aux fraises
4h 30min