Zařízení & příslušenství
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (volitelně)2 tbsp
-
chopped pecans (volitelně)2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Tuk
24.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Broccoli Stem Slaw
15min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Green Goddess Salad
10min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Lentil Salad
35min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Aji Verde Sauce
10min