
Zařízení & příslušenství
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Příprava 15min
Celkový 1hod. 25min
8 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (volitelně)2 tbsp
-
chopped pecans (volitelně)2 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
295 kcal /
1234.5 kJ
Protein
8.2 g
Tuk
24.2 g
Sacharidy
12.1 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sodík
418.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA