Zařízení & příslušenství
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (volitelně)2 tbsp
-
chopped pecans (volitelně)2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Tuk
24.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Guacamole
5 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Louie Salad
1 h 30 min
Green Goddess Salad
10 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Green Bean Gremolata
25 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Chicken Mole Verde
1 h 5 min