Peeler Beet Carpaccio with Burrata
TM6

Peeler Beet Carpaccio with Burrata

5.0 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 5 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz white vinegar
  • 1 oz lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ oz maple syrup
  • 5 tsp dried basil
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Beets

  • 28 oz whole baby beets, fresh, trimmed
  • 39 oz water, divided
  • 4 oz baby arugula
  • 8 oz burrata cheese
  • 2 tbsp pomegranate arils/seeds (volitelně)
  • 2 tbsp chopped pecans (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1234.5 kJ / 295 kcal
Protein
8.2 g
Sacharidy
12.1 g
Tuk
24.2 g
Nasycený tuk
6.5 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
418.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty