Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 200 g Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 170 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 60 g di mandorle a bastoncini, ammollate in acqua tiepida per 10 minuti
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di basilico fresco
Orzotto ai funghi
- 1 limone
- 15 g di funghi secchi
- 3 rametti di timo fresco, foglie e steli
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 115 g di cipolla, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 225 g di pasta secca corta tipo risoni
- 85 g di vino bianco
-
450
g di acqua
nebo 450 g di brodo di pollo concentrato - 170 g di funghi champignon cremino, a fette
- 60 g di pinoli sgusciati
Salmone al pesto
- 570 g di filetto di salmone fresco con la pelle
Pomodori in vescica
- 4 rametti di pomodorini ciliegia
- 2 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- ¼ cucchiaino di sale
- 1 limone a fette e grigliato, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 92 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 2127 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata nel panino
30min
Insalata di ceci e coriandolo
40min
Salmone al curry con verdure invernali
35 Min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Cotolette di spinaci
1h
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3h
Risotto alla sogliola e limone
45min
Rustici alla carbonara
1h 30min
Pasta con pesto di carciofi
30min
Cous cous melanzane, zucchine e tacchino
45min
Trofie al pesto (vegan)
1h 30min