Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 1 scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli stufati
40 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Moscardini al limone
30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Calamari in umido
55 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Pescestocco alla messinese
30 Min
Polpetti all'inferno
40 Min