Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 1 scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1 Std.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 Min