Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di carne trita di maiale
- 200 g di carne trita di vitello
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino rosso
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo lasagne
- 350 g di ricotta di pecora
- 300 g di mozzarella a fettine
- 150 g di salame tipo soppressata, a fette sottilissime
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2582.9 kJ / 617.4 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 904.5 mg
Alternativní recepty
Pasta alla ionica
30 min
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35min
Pollo e patate in salsa piccante
1 Std.
Lasagne salsiccia e mozzarella
1 Std. 40 Min
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2h 20 min
Tartellette Banoffee
1 Std. 30 Min
Pasta pasticciata
2 Std.
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min
Crostata torronata
20 min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Ziti al forno ragù e speck
1 Std.
Pasta al forno veloce
45 Min