Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1893 kJ / 452.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 398.1 mg
Alternativní recepty
Pasta alla ionica
30 min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Sovracosce di pollo in salsa BBQ e pane al mais
3 Std. 25 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Pasta fredda alla norma
30 min
Lasagne di pane raffermo
1 Std. 45 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Linguine allo sgombro
30 min
Spaghetti alla siciliana
30 min