Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1893 kJ / 452.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 398.1 mg
Alternativní recepty
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Sugo allo sgombro
45 min
Paccheri zucca e provola
45 min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Linguine allo sgombro
30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Braciole pugliesi
1h
Pasta alla ionica
30 min
Pasta alla carcerata
30 min