Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di dentice fresco, i filetti senza pelle e senza lische, a pezzi
- 200 g di pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- 320 g di pasta secca corta tipo rigatoni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824.8 kJ / 436 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 65.5 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 202.2 mg
Alternativní recepty
Pasta broccoli e acciughe
40min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Frittelle di cavolo nero
30min
Cipolle sottaceto (TM6)
45 min
Risotto alla sogliola e limone
45 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1u. 20min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Pasta alla ionica
30min
Spaghetti alle vongole
4 godz. 40 min