Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di olio di oliva - 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
- sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2u. 30min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4h 10min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Latte montato per cappuccino
10 Min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 Std. 50 Min
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Pancia di maiale dorata
15 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2u. 30min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min