Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di olio di oliva - 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
- sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3óra 55p
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10 min
Cosce di pollo piccanti
1h 50min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Pancia di maiale dorata
15 Min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1h 50min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Cocktail alla frutta (TM6)
6 min