Kompatibilní verze
Braciole di maiale alla coreana con riso piccante e pak choi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa per marinata
- 6 cipollotto verde tagliati a pezzetti, più altri per guarnire
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di zenzero, radice fresca, sbucciato
- 115 g di succo d'arancia
- 85 g di salsa di soia
- 60 g di olio di sesamo
- 30 g di salsa piccante coreana (gochujang)
- 2 cucchiaio di zucchero grezzo
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 4 braciole di maiale (circa 2 cm di spessore)
Riso piccante
- 995 g di acqua
- 170 g di riso bianco a chicco lungo
-
cipolla per spennellare la griglia
nebo olio, per ungere
Costolette di maiale e Bok Choy al vapore
- 570 g di pak choi baby, a metà per il lungo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1245 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancake muffins con banane e gocce di cioccolato
30min
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3h 30min
Ziti al forno ragù e speck
1u.
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30min
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1u.
Insalata fredda con soba noodles e salmone (TM6)
Žádné hodnocení
Verdure sottaceto
48h
Tartare di verdure e alghe
45 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Tisana fredda menta, limone e arancia
1h 10min
Fileja tropeani
2u.
Pasta alla ionica
30min