Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'une orange, râpé
- 300 g de viande de veau dénervée, en morceaux et hachée ou de viande de porc, en morceaux et hachée
- 1 œuf
- 400 g de chou frisé kale
- 20 g d'huile neutre
- 160 g blanc de poireau, coupé en rondelles (1-2 cm)
- 50 g de céleri branche, coupé en rondelles (1-2 cm)
- 100 g de navet, coupé en morceaux (1-2 cm)
- 140 g de carottes, coupées en rondelles (1-2 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe paysanne express
45 min
Bouillon de légumes parfumé
45 min
Velouté du potager
15min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 min
Soupe légère aux légumes
20min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Soupe au chou
45 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Risotto de printemps
55 min
Potage Saint-Germain
45 min
Potage au poireau
30 min