Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 blancs de poireau, coupés en tronçons
- 40 g de beurre, en morceaux
- 180 g d'eau
- 8 amandes fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de palourdes fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 100 g de ricotta
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de persil plat frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1658 kJ / 397 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nage de saint-jacques
1h 20min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Lotte à la provençale
50min
Sardines à la corsica
50min
Chapon en blanquette
1h 30min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Cotriade
1h
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min