Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 fette di limone
- 30 g di mandorle con la pellicina
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 851.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 godz. 20 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Bimby® è casa: Impasto e Crema Bimby®
1h 15min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15min
Menù: Branzino al cartoccio; indivia con crema al formaggio; crema di mele con crumble (Bimby Friend)
1 godz. 10 min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Tonno di coniglio
48h
Insalata di polpo e patate
2h
Minestra di pasta, patate e cozze
40 min
Spaghetti di zucchine con ragù
40 min
Ghirlanda di Natale
4h
Linguine allo scoglio
40 min