Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
TM6

Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

4.6 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 fette di limone
  • 30 g di mandorle con la pellicina
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di pangrattato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1716 kJ / 410 kcal
Protein
21.3 g
Sacharidy
13.5 g
Tuk
30.5 g
Nasycený tuk
2.9 g
Vláknina
2.9 g
Sodík
851.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty