Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 fette di limone
- 30 g di mandorle con la pellicina
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 851.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 dk
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1u. 30min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 dk
Pomodorini sottovuoto
1sa
Baccalà alla mediterranea
1u. 30min
Bignè arcobaleno
2u.
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1小时 45 分钟
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1sa
Menù: Rollè di zucchine farcito; Spaghetti con crema di fagiolini; Gelato veloce alla pesca (Bimby Friend)
1u. 30min
Insalata pantesca con sgombro
1sa
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 min
Frittatine monoporzioni
35 min