Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

4.6 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 porzioni

Suroviny

  • 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 fette di limone
  • 30 g di mandorle con la pellicina
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di pangrattato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 851.6 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 1716 kJ / 410 kcal
Tuk 30.5 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...