Amaretti-fyldte ferskner med safran-zabaglione
TM6 TM5

Amaretti-fyldte ferskner med safran-zabaglione

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Amaretti kiks

  • 1 æggehvide fra stort æg
  • 80 g sukker, hvid
  • 120 g mandelmel
  • ½ tsk Mandelekstrakt

Ferskenfyld

  • 5 fersken stor, fast, 1 skrællet, udstenet og delt i kvarte
  • smør til smøring
  • 30 - 40 g mandler, flager efter smag

Zabaglione

  • 60 g marsala vin, tør
  • 60 g hvidvin, tør
  • 120 g sukker
  • 5 safran
  • 6 æggeblommer fra mellemstore æg
  • 1 knivspids havsalt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
624 kcal / 2610 kJ
Protein
15 g
Tuk
29 g
Sacharidy
68 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše