Risotto med bacon og kål
TM6 TM5 TM31

Risotto med bacon og kål

5.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 100 g cheddar skåret i stykker (2 cm)
  • 150 g bacon skåret i stykker (2 cm)
  • 150 g grønkål (f.eks. hispi eller savoy), fint skåret
  • 15 g olivenolie
  • 2 tsk havsalt
  • 100 g forårsløg skåret i stykker
  • 30 g smør i tern
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 400 g risottoris (f.eks. carnaroli, Arborio)
  • 150 g hvidvin, tør
  • 1 ½ hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    nebo 1 ½ tsk hønsebouillon
  • 850 g vand

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
504 kcal / 2107 kJ
Protein
12 g
Tuk
23 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
919 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše